{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Stanković i Mrkela su odabrali: Zvezda pregovara sa trojicom igrača

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 27
Zvezdan Terzić kaže da je rano za imena
Stanković i Mrkela su odabrali: Zvezda pregovara sa trojicom igrača

Pandemija virusa korona, kresanje troškova, kalendar posle ove pošasti, velike posledice... Sve su to teme koje najviše more čelnike Crvene zvezde u ovim danima. Međutim, i pored toga moraju na Marakani da razmišljaju o prelaznom roku.

I čini se da su već zašli u materiju, obzirom na reči Zvezdana Terzića koji je gostovao večeras na Zvezda TV. On je istakao da su Mrkela i Stanković izabrali pojedine igrače kao potencijalne mete...

Međutim, kaže da to nisu Prijović, Kuzmanović i Branislav Ivanović.
 „Sve su to dobri igrači, zvezdaši. Rano je razgovarati o pojačanjima. Naravno, da svakog dana razgovaramo o pojačanjima. Pogledi Stankovića i Mrkele su na drugoj strani. Imamo fokus na trojici igrača i u razgovori smo sa njima. Planiramo, razmišljamo, ali rano je za imena“, poručio je Zvezdan Terzić.

On je istakao da će sportski direktor kluba dobiti manji budžet za osvežavanje tima.
„Imao sam sastanak sa Mrkelom. Rekao sam mu da je projektovani budžet bio planiran za februar. Sada to ne možemo da ispunimo. Svima je najlakše da smanje ulaganja u doalzak igrača“.

Kriza izazvana virusom korona mogla bi da pogura Zvezdinu decu ka prvom timu.
„Morate da zadoljite mnogo segemenata u Zvezdi. Mi moramo da osluškujemo šta kaže narod. Nećemo da donosimo populitičke odluke. Sećate se 2014. godine kada sam doneo odluku da isforsiram decu iz škole. To je bio točak koji je okrenuo mašineriju. Međutim, posle godinu dana nije bilo strpljenja, čulo se sa tribina „Uprava napolje“.  Sada kada imamo Ligu šampiona pitaju se gde su Zvezdina deca. Mora da se vodi izbalnisirana politika. Moramo da budemo šampioni i igramo Ligu Evrope.  Uložili smo mnogo u omladinsku školu. Ne smemo da žurimo sa forsiranjem klinaca, iako smo zakasnili sa Gavrićem, Nikolićem i Petrovićem makar šest meseci“.  

Najnovije vesti


×