{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Standard pokupio tri boda, dva krompira na meču Libertasa i Dinama

/ Izvor: mozzartsport.com
Dva potpuno različita meča u beloruskoj amaterskoj ligi
Standard pokupio tri boda, dva krompira na meču Libertasa i Dinama

Jasno je i nama da se ovih dana fudbal retko gde igra. Svi su trenutno usresređeni na borbu protiv pandemije virusa korona, pa je zdravlje trenutno prvi prioritet. Ipak, Belorusija je primenila drugačiji pristup u ovoj situaciji, pa se sva sportska nadmetanja odvijaju bez ikakvih problema.

Tako se trenutno u zemlji na istoku Evrope igraju fudbalsko, hokejaško, rukometno i sva ostala prvenstva. Na terenu se pored profesionalaca nalaze i amateri, koji su danas u okviru fudbalskog prvenstva odigrali dve utakmice.

U daleko zanimljivijem od dva duela koja su bila na programu ove večeri, Standard je uspeo da savlada Mačulišči, iako je meč završio sa igračem manje na terenu – 3:2 (1:1).

Prvo poluvreme donelo nam je egal borbu, ali uz dosta intenziteta, pa ne čudi činjenica da su oba tima uspela da postignu po gol u ovom periodu. Ipak, u drugom delu igre, Standard je uspeo da potvrdi kvaliet i da tako dođe do vredna tri boda.

Drugi susret dana nije bio ni blizu zanimljiv za gledanje. Naravno, pre svega zbog činjenice da golove nismo ni videli. Libertas i Dinamo Living posadili su dva "krompira", pa tako sa sobom odneli po bod – 0:0.

BELORUSIJA AMATERI

Sreda
Libertas – Dinamo Living 0:0
Standard – Mačulišči 3:2 (1:1)

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×