{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Panama i Trinidad i Tobago odmeravaju snage u okviru 1. kola Grupe D GOLD kupa. I jedni i drugi bez trijumfa već mesecima
Šta to beše pobeda?

Gold kup je u jeku i najbolje selekcije iz ovog dela planete već uveliko odmeravaju snage. Situacija je takva da je ove godine teško bilo šta prognozirati oko toga ko bi mogao na kraju turnira da podigne vredan pehar.

Meč prve runde koji privlači određenu dozu pažnje je susret između Paname i Trinidada i Tobaga. Obe selekcije nalaze se u, blago rečeno, katastrofalnoj formi rezultata, a to se naročito odnosi na nominalnog domaćina. Naime, Panama nije trijumfovala u takmičarskoj utakmici još od 18. aprila prethodne godine. Zanimljivo, tada je upravo porazila večerašnjeg rivala u prijateljskom susretu na gostujućem terenu golom u trećem minutu nadoknade. Od tada pa do danas, ova ekipa je nanizala čak 15 utakmica bez pobede. Ne smemo da zaboraviti da je reč o učesniku prošlogodišnjeg Mundijala u Rusiji.

S druge strane ih čeka Trinidad i Tobago koji takođe muku muči da dođe do nekog trijumfa. Ni oni nisu osetili slast pobede u ovoj godini, a poslednji put su se radovali u prethodnom septembru kada su savladali Ujedinjene Arapske Emirate rezultatom 2:0. Selekcija ove ostvrske države od tada ima četiri poraza i samo jedan remi.

Zbog toga je racionalno izbeći tipovanje na konačan ishod i okušati se sa golovima. Statistika nam govori da je tip 0-2 prošao na četiri od poslednjih šest duela, dok bar jedan tim nije uspeo da zatrese mrežu na minule tri utakmice. Lepršav fudbal se svakako ne očekuje od ove dve reprezentacije...

GOLD KUP, GRUPNA FAZA - 1. KOLO

Grupa D

Sreda
01.30: (2,00) Panama (3,10) Trinidad i Tobago (3,90)
03.30: (1,02) SAD (14,0) Gvajana (35,0)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

×