{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šta ti je život: Nekada brži od Bejla i Ronalda, a sada u drugoj slovenačkoj ligi

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Bio je saigrač i sa Rahimom Sterlingom...
Šta ti je život: Nekada brži od Bejla i Ronalda, a sada u drugoj slovenačkoj ligi

Mnogi fudbalski talenti ne ostvare svoj potencijal. Setite se samo Fredija Adua kojem su predviđali čitav svet pod nogama, a na kraju je stigao da zaigra čak i za Jagodinu. Legenda popularne igre Fudbal Menadžer samo je jedan od bisera koji su na kraju završili u blatu. Da li je do njih, nedostatka sreće ili nečeg trećeg, to je neka druga tema.

Sličnu priču doživeo je i Matijas Fanimo, dete Vest Hema i nekadašnji član mlađih kategorija Engleske. Pre četiri godine je proglašen za jednog od najbržih fudbalera na planeti, ostvario je bolje rezultate i od Gereta Bejla, Kristijana Ronalda i Tea Volkota, ali su povrede učinile svoje. Koliko je situacija bila ozbiljna svedoči podatak da je Fanimo imao problema da pronađe klub. Takođe, delio je svlačionicu u nacionalnim selekcijama sa Rahimom Sterlingom, ali putevi su im se raskrstili u jednom trenutku. Tako Sterling sada broji milione u Mančester Sitiju, a Fanimo igra za - verovali ili ne - slovenačkog drugoligaša Dravu! Fudbal definitivno piše neverovatne priče...

To nije sve. Fanimo, inače krilni napadač nigerijskog porekla, trenutno je najbolji strelac druge slovenačke lige sa šest golova, a Drava je na tri boda od vodeće ekipe Bravo. Eto razloga da porazmislite o kecu. Istina, domaći su malo pali u formi, ali je isto tako činjenica da su imali i malo teže protivnike u poslednja dva kola. Znajte da su slavili su na tri prethodna dvoboja sa Krkom, a i da kada se ove dve ekipe sretnu, često pršti na sve strane. Dakle, i goleada je opcija.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 16:30 1911 SVN 2 Drava - Krka kmb 1&2+ 1,82
Ukupna kvota1,82

SLOVENIJA 2 - 6. KOLO:

Petak

16.30: (1,65) Drava (4,00) Krka (3,90)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images

Najnovije vesti


×