{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šta se sve popilo i koliko je Lamparda koštao ulazak u finale: 209 piva, 75 jegera, 65 votki, 54 sambuke, 38 tekila, 29 viskija...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 15
Na računu se našla i jedna - pazite sad - dijetalna koka kola...
Šta se sve popilo i koliko je Lamparda koštao ulazak u finale: 209 piva, 75 jegera, 65 votki, 54 sambuke, 38 tekila, 29 viskija...

Sjajan meč, možda i najbolji u sezoni odigrali su fudbaleri Derbi kauntija u revanšu sa Lidsom. Slavili su 4:2, okrenuli onih 0:1 iz prve utakmice i obezbedili finale plej-ofa sa Aston Vilom. Pa ko bude bolje ide u Premijer ligu. Nije mala stvar. Otuda je menadžer Ovnova Frenk Lampard rešio da posle velikog trijumfa počasti svoje momke. 

Usledila je tradicionalna celovečernja pijanka u jednom od lokalnih barova i mnogo, mnogo posla za konobare. Jedan od njih na kraju, pošto je podvukao crtu, uslikao je račun i sve je dospelo u javnost. 

Od A do Š šta su Frenkijevi momci popili.

Pa da krenemo: 209 piva, 75 jegera, 65 votki, 54 sambuke, 38 tekila, 29 viskija i pazite sad - jedna dijetalna kola kola. Ko li je nju sredio, šta mislite? Nije ni važno. Nek im je nazdravlje. 

Lampard je na kraju platio račun, ne mali, sve to koštalo je oko 2.800 funti. Ili da prevedemo: blizu 400.000 dinara. Ali šta je to za Frenkija?!

I za onakvu pobedu...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×