{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Bivši napadač Crvene zvezde javio se Areni iz Barselosa
Srpski zet Ugo Vijeira: Najviše brinem za trudnu suprugu

Nije taj period bio tako uspešan kao Milojevićev – bar što se tiče evropskih uspeha – ali po dobrom će navijači Crvene zvezde pamtiti Uga Vijeiru. Portugalski napadač je postigao tri gola u večitim derbijima, otišao posle godinu dana iz Srbije, ali Srbija nije otišla iz njega. Niti će.

Iskusni špic oženjen je doktorkom prava iz Novog Sada Ninom Aleksić, sa kojom čeka drugu prinovu. On se javio televiziji Arena Sport iz rodnog Barselosa i opisao situaciju u Portugaliji.
“Nije lako zaista, na nama je da čuvamo jedni druge, da čuvamo porodice. Mi igrači se ne brinemo toliko za sebe, koliko za starije i trudne supruge. Jednostavno, moramo da budemo oprezni kako bismo prevezišli ovu situaciju”, rekao je Vijeira za Arenu.

On provodi vreme u karantinu, ali daleko od toga da ima višak slobodnog vremena. Svakodnevno trenira.
“Treniram više nego što sam imao priliku na klupskim treninzima. Moja sreća je što je porodično imanje izlovano ovde u Barselosu na severu Portugalije. Blizu mu je šuma koja mi omogućuje trčanje između 15 I 20 kilometara. Vozim kućni bicikl i radim vežbe snage. Prilično sam aktivan”.

Posle nevesele epizode u Sivasu Vijeira je potpisao jednogodišnji ugovor sa Žil Visenteom.
“Moramo da prihvatimo stvari kakve jesu. Već sam rekao da moramo da brinemo jedni o drugima. To što je šampionat prekinut najbolje govori koliko je situacija ozbiljna. Našli smo se u teškoj situaciji. Niko nije kriv za to. Eto, meni ističe ugovor u junu. Zbog prekida nisam dobio šansu da se dokažem. Zato očekujem mnogo konfuzije u svetu fudbala kada se sve ovo završi”.

Deluje da niije uplašen.
“Mi se nismo testirali na virus korona. Virus je nešto kasnije stigao u Portugal. U Žil Visenteu baš vode računa o nama. Dva puta dnevno popunjvamo upitnike. Vodimo računa o telesnoj temperaturi. U klubu su veoma oprezni”, jasan je Vijeira.

(Foto: Star Sport)


 

Najnovije vesti


×