{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Aleksandar Sedlar se seli na Pirineje
no_image.png

Bajka u Poljskoj je zatvorena stranica u karijeri Aleksandra Sedlara.

Posle istorijske titule sa Pjastom, srpski defanzivac je rešio da napusti poljski klub i preseliće se u Španiju. Sedlar je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Pjastom i nije prihvatio produžetak saradnje. Odbio je ponude još nekih poljskih klubova  i karijeru najverovatnije nastavlja u španskoj Segundi.

Kako pišu španski i poljski mediji, drugoligaši Majorka i Sporting iz Hihona se trenutno bore za potpis nekadašnjeg fudbalera Metalca. Poljski mediji prenose da je Sedlar bliži potpisu za Majorku, ali španski klub za sada odbija da potvrdi tu priču. Kao posrednik u priči sa Majorkom se pominje nekadašnji fudbaler ovog kluba Ardijan Đokaj. Ovaj agent je za španske medije otkrio i da je Sedlar imao ponudu Tenerifa, ali i da je sa Majrokom dogovorio saradnju na četiri szeone.

Sa druge strane, španski mediji tvrde da je Sporting iz Hihona i dalje u igri i da nije bacio peškir u borbi za Sedlarov potpis. Asturijski klub je prethodnih godina imao tradiciju dovođenja srpskih fudbalera poput Đurđevića, Stefana Šćepovića, Lekića, Smiljanića...

Majorka se trenutno bori za plasman u Primeru kroz plej-of gde se u polufinalu sastaje sa Albaseteom, dok je Sporting sezonu završio u sredini tabele.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×