{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Vukašin Jovanović i Milan Gajić bi uskoro mogli da dobiju društvo
 Srbin dominira Belgijom: Bordo to vidi!
""

Vukašin Jovanović, Milan Gajić, a od januara - Stefan Mitrović! Kolonija srpskih igrača u francuskom Bordou mogla bi, vrlo brzo, da bude proširena.

Potencijalni reprezentativac Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji Stefan Mitrović biće jedan od prioritetnih zadataka sportskog sektora Bordoa u zimskom prelaznom roku, pišu francuski mediji.

Nekadašnji đak Crvene zvede, koji je u Srbiji igrao za Metaalc iz Gornjeg Milanovca, iza sebe ima fenomenalnih šest meseci u belgijskom Gentu. Srbin je uz Francuza Žigoa bio oslonac odbrambene četvorke koja je primila najmanje golova u ligi. U četvrtak uveče savladan je drugoplasirani tim Šarlroe sa 1:0, a Srbin je bio jedan od najboljih na terenu. Takođe, nekadašnji član Benfike, Frajburga, Valjadolida... je jedan od najbolje ocenjenih centralnih defanzivaca u Belgiji, a odličnu sezonu mogao bi da nadogradi prelaskom u Bordo.

Za Mitrovića je povoljna okolnost što Bordo ne može da reralizuje transfere Zume ili Muhameda Sakoa koji su označeni kao prvi pikovi. Narodski rečeno - rođenom Beograđaninu se otvorio ozbiljan transfer.

Mitrović ima ugovor sa Gentom do 2020.godine, ali kako prenosi francuska štampa, Bordo ima sredstava da udovolji finansijskim zahtevima Genta.

Činjenica je, ipak, da će Bordo morati da deluje brzo. Odličnim igrama u kontinuitetu Mitrović je privukao pažnju i drugih klubova.

(Foto MN Press)

Najnovije vesti


×