{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sporting lagao da je isplatio dug, Miha traži da ga izbace iz Evrope

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 21
Srpski trener će tražiti reakciju UEFA
no_image.png

Slagali su lisabonski Lavovi, a da trepnuli nisu. Imali su rok do 30. aprila da isplate 3.000.000 evra duga prema Siniši Mihajloviću zbog izgubljenog sudskog spora, a dva dana pre današnjeg datuma su se pohvalili da su sve regulisali.

Javio se danas i Mihajlović i poručio da je to – laž. Portugalci su mu uplatili, kako kaže, samo mali deo od cele svote, a srpskog trenera je posebno rasrdilo to što se prave blesavi i lažu.
Sporting mi do danas nije isplatio ono što mi duguje. Od početka godine, otkako je sudska odluka doneta, uporno su pokušavali da prolongiraju isplatu”, kaže Mihajlović.

Sud je najpre dao rok Lavovima da sve plate do 31. decembra, a onda im je, na njihovu molbu, taj rok pomerio za poslednji dan aprila. I opet ništa.
Poslednjih meseci Sporting mi je poslao nekoliko predloga o poravnanju, ali sve je to bila samo igra da bi dobili na vremenu i odložili isplatu. Zato sam rešio da u sve uključim UEFA. Tek posle toga Portugalci su platili i to samo deo dugovanja. Njihovo ponašanje je neprihvatljivo i ponovo ću se obratiti UEFA i tražiću da ih izbace iz evropskih takmičenja”, poručio je Mihajlović.

Spor između portugalskog kluba i srpskog trenera nastao je u junu 2018. godine. Tada je Mihajović izabran za novog trenera ekipe, ali samo nekoliko dana kasnije došla je nova uprava u klub i uručila mu otkaz. Siniša je tražio obeštećenje za jednostrani prekid saradnje, dok su se novi čelnici Sportinga trudili na sve načine da to izbegnu.

Srpski trener je pred sudom tražio 11.000.000 evra obeštećenja, ali je presuda glasila 3.000.000. I još čeka na njih…

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×