{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sporting ima još tri dana da isplati Mihu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Srpskom treneru sleduje 3.000.000 evra
no_image.png

Probao je Sporting da se poigrava sa Sinišom Mihajlovićem. Uručen mu je otkaz samo nekoliko dana pošto je promovisan u novog trenera, pa je onda otezao do maksimuma isplatu izgubljenog sudskog spora. Ali došao je trenutak kada se konopac do kraja zategao oko vrata Lavovima.

Klub iz Sportinga je u velikom problemu, jer su mu ostala još samo tri dana da isplati Sinišu Mihajlovića. Lisabonski Lavovi dužni su srpskom treneru 3.000.000 evra, pošto ih je dobio na sudu povodom spora oko jednostrano raskinutog ugovora 2018. godine.

Tada je u Sportingu došlo do promene uprave, u tih 12 dana koliko je Mihajlović zvanično bio trener, od 16. do 28. juna, a novi čelnici su smatrali da je ugovor sa Srbinom – ništavan. On ih je tužio i pobedio na sudu. I zato mu sleduje cela obeštećenje. Istina, tražio je Miha 11.000.000 evra, ali će dobiti 3.000.000.

Uspeli su Portugalci zimus da ubede FIFA da im odloži plaćanje kazne, umesto 31. decembra dat im je rok da plate do 30. aprila. A, oni do danas nisu ni evro položili na Mihajlovićev račun.

Teško da će neku novu poštedu Sporting dobiti, pošto je početkom marta platio obeštećenje od 10.000.000 evra da bi doveo Rubena Amorima, trenera Brage.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×