{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Proslavljeno 120. godina postojanja kluba iz Frankfurta
Spektakl: Ajntraht predstavio novi dres pred 27.000 ljudi

Što ste stariji, rođendan vam je sve dosadniji, osim ako se ne zovete Ajntraht Frankfurt. To je moto navijača nemačkog kluba koji je danas preoslavio svoj 120. rođendan i tom prilikom priredio pravu feštu na Komercbank Areni. Nju je uveličalo 27.000 ljudi, kojima je priređen koncert i zvanična prezentacija dresa za sezonu 2019/2020.

A on je za razliku od prethodnih prugast. Na njemu se nalaze sve tri klupske bolje crna, crvena i bela, kreirao ga je Najki u svojoj savremenoj Dri-Fit tehnologiji.
"Putovanje kroz proteklih 120 godina dalo nam je dirljive trenutke, koje nećemo zaboraviti. Ajntraht je još jednom dokazao zbog čega volimo ovaj klub. Ponosan nas na ovaj klub i zahvaljujem svim članovima, navijačima i prijateljima, koji su ovu godišnjicu učinili posebnom", izjavio je predsednik kluba Peter Fišer.

Ajntraht ima fenomenalnu sezonu iza sebe u kojoj se vratio u vhr nemačkog fudbala, igrao polufinale Lige Evrope i dugo bio među timovima koji bili kandidati za plasman u Ligu šampiona. Svi veruju da je moguće napraviti još bolju sezonu od ove koja je nedavno završena.

 

×