{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ocu Draganu uloga počasnog prvog čoveka kluba
Spartak ima novog predsednika, u fotelji Simović mlađi

Rokada na čelu superligaša iz Subotice. Umesto Dragana Simovića novi predsednik Spartaka je njegov sin – Nikola.

Na Izbornoj skupštini kluba, 26 delegata je jednoglasno podržalo predlog da Nikola Simović bude izabran za prvog čoveka kluba na mandatni period od četiri godine, dok će doskoršanji – Dragan – da obavlja funkciju počasnog predsednika.
Izdvojio bih kao jedan od prioriteta razvoj Omladinske škole. Potrudićemo se da je podignemo na viši nivo, da Spartak u budućnosti crpi više igrača iz sopstvene škole koji će moći da zaigraju u prvom timu i kasnije ostvare transfer u veće klubove“, objavio je plan Nikola Simović.

Prema rečima doskorašnjeg glavnog rukovodioca, stanje u klubu je zadovoljavajuće.
Bilo je proteklih godina uspona i padova, muka finansijskih, kadrovskih i organizacionih, jer je na početku za mene sve bilo novo i neizvesno. Kako su godine prolazile klub je bivao sve stabilniji i novom predsedniku sad ostavljamo zdravu sredinu, organizaciono, kadrovski i finansijki jak klub. Imaju dobru osnovu da se nastavi u istom pravcu“, dodao je Dragan Simović.

Iz kluba su najavili da posle montaže reflektora, obnovljene atletske staze i potpuno renovirane travnate podloge za nekoliko meseci počinju dugo očekivani radovi na izgradnji novih tribina i svih pratećih sadržaja. Biće to stadion koji će ispunjavati Euro 4 normu i samim tim će biti spreman za odigravanje zvaničnih međunarodnih utakmica.

FOTO: Star sport

Najnovije vesti


×