{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Spajić otkrio Belgijancima: Anderleht je od premijerligaša odbio 10.000.000 evra za mene

Postojalo je i interesovanje Spartaka
Spajić otkrio Belgijancima: Anderleht je od premijerligaša odbio 10.000.000 evra za mene

Imao je problema sa povredama, ali je Uroš Spajić ove sezone odigrao 24 utakmica za Anderleht, a potom je u transferu vrednom 7.000.000 evra prešao u redove Krasnodara.

U razgovoru za belgijske medije srpski reprezentativac je otkrio da je vrlo lako mogao ove zime da se iz Brisela preseli u Englesku. Međutim, čelnici Spartaka su zahtevali obeštećenja od 15.000.000 evra.
„Krasnodar je pokazao veliku želju da me angažuje. Tome u prilog i podatak da su izdvojili sedam miliona evra. To nije mala stvar. Krasnodar je mali klub sa mladim predsednikom. Nekoliko sezona su završavali kao četvrti. Možda je vreme za iskorak“, poručio je Uroš Spajić.

Međutim, tokom zime nekadašnji omladinac Crvene zvezde je verovao da će karijeru nastaviti u Engleskoj.
„Vrlo lako sam mogao da ove zime pređem u Premijer ligu. Dva kluba su pokazala ozbiljno interesovanje, želela su da izdvoje 10.000.000 evra. Međutim, sportski direktor Anderlehta je tražio 15 miliona. I prošle zime su mi saopštili da je Spartak iz Moskve nudio osam miliona. Anderleht je tražio deset. Na kraju je Spartak kupio samo Hanija“, istakao je Spajić.

Najnovije vesti


×