{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Golman Porta hitno prebačen u bolnicu...
Šok u Portu: Kasiljas imao srčani udar
Iker Kasiljas

Šok u Portu! Iskusni golman Zmajeva Iker Kasiljas doživeo je srčani udar zbog kojeg je hitno prebačen u lokalnu bolnicu.

Brojni portugalski mediji pod vinjetom hitno javljaju ovu informaciju uz dopunu da je iskusni čuvar mreže van životne opasnosti nakon što je podvrgnut hitnoj lekarskoj intervenciji. I Porto je ovu informaciju potvrdio lokalnoj televiziji. 

Prema navodima iz Portugalije, 37-godišnjem Kasiljasu je pozlilo po završetku današnjeg treninga, a pojedini mediji navode da je za njega ova sezona sigurno završena.

Legendarni španski golman nedavno je potpisao novi ugovor sa portugalskim šampionom, a prema tom sporazumu, trebalo je da brani za Porto do 40 godine jer postoji klauzula o automatskom produženju za još godinu dana.
"Danas je poseban dan za mene. Osećam da je ovaj klub moj dom i želim da branim za Porto do kraja karijere", rekao je tom prilikom Kasiljas

Legendarni golman je tokom blistave karijere ostavio najveći trag u Realu iz Madrida sa kojim je osvojio tri Lige šampiona (2000, 2002, 2014) i selekciji Španije sa kojom je postao prvak Evrope (2008 i 2012) i sveta (2010).

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×