{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Zanimljive izjave Dejana Damjanovića za TIP Novosti o 17. rundi šampionata Južne Koreje
Šok terapija pokreće Jeju
Stadion Jejua

Južnokorejsko prvenstvo, poznatije kao K-Klasik, neretko se zaobilazi na tiketima. Informacija iz ove daleke azijske zemlje je malo, međutim kada se pojave mogu da budu zlata vredne.

Tokom jučerašnjeg dana srpski internacionalac Aleksandar Paločević pojačao je Pohang do kraja 2019. godine, ali treba imati u vidu da će biti teško da debituje već u ovoj 17. rundi u nedelju na gostovanju Gangvonu. Kreativni vezista stigao je na pozajmicu iz portugalskog Nasionala da pomogne Stilersima da se dokopaju plej-ofa, a pomoć vezanu za tipovanje ponudio je napadač Suvona Dejan Damjanović, koji je za TIP Novosti prognozirao sve utakmice najkvalitetnijeg ranga Južne Koreje. 

Crnogorski fudbaler je već preko deset godina u azijskom fudbalu, pa ga valja saslušati.
"Jeju je posle tri vezana poraza promenio trenera. Ima kvalitetan tim, pa bi šok terapija mogla da ih pokrene već protiv Seongnama. Domaćin nastupa bez reprezentativca Kostarike, Agilara, jednog od najboljih igrača. Inčon je poslednji, ali verujem da može do gola na terenu mnogo boljeg Geongnama. Seul je u prošlom kolu sa četiri gola 'častio' moj Suvon. Imam utisak da nisu previše zapinjali. Očekujem da u derbiju kola sa Daeguom potvrde kvalitet. Daegu je bez povređenog napadača Edgara", istakao je Dejan Damjanović za TIP Novosti.

Damjanović otkriva da će njegov tim teško do pozitivnog rezultata u ovoj rundi.
"Fudbaleri Pohanga dugo su bez bodova. Verujem da bi oprezna igra, bez klasičnog špica, konačno mogla da im se isplati. Nije sportski, a ni viteški da se igra na rivala. Međutim, povrede su nas prepolovile, pa je pobeda Jeonbuka sasvim izvesna", završio je Damjanović.

JUŽNA KOREJA 1 - 17. KOLO

Petak
12.30: (2,20) Jeju (3,15) Seongnam (3,25)

Subota
12.00: (1,95) Gjeongnam (3,35) Inčon (3,70)
12.30: (2,60) Daegu (3,00) Seul (2,75)

Nedelja
12.00: (2,15) Gangvon (3,25) Pohang (3,25)
12.00: (1,57) Đeonbuk (3,80) Suvon (5,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×