{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Soboslaj i Milan - Rangnik može da pogura

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Rosoneri ne kriju interesovanje...
Soboslaj i Milan - Rangnik može da pogura

S potvrdom Ralfa Rangnika da vodi pregovore oko prelaska u Milan i preuzimanja kompletnog sportskog sektora, počeće licitacija s imenima na koja će Rosoneri posebno obratiti pažnju narednog leta. Jedan od takvih svakako je 19-godišnji Mađar Dominik Soboslaj, koji je prethodnih meseci najčešće dovođen u vezu s Lacijem i mogućnošću da na rimskom Olimpiku zameni Sergeja Milinkovića Savića. Naravno kada ovaj konačno napravi taj veliki transfer o kom se govori najmanje dve-tri godine...

Italijanski mediji navode da je Milan ozbiljno zainteresovan, te da bi dolazak Rangnika značajno popravio šanse sedmostrukog prvaka Evrope. Pre svega jer Nemac ima izvanredne odnose sa svim strukturama u Red Bulu, gde je i dalje zaposlen. 
"Ne mogu da kažem ništa konkretno o interesovanju Milana, osim da ono postoji. Baš kao što postoje i druge ponude. Gledaću da izaberem ono što je najbolje za moju karijeru. Samo ja se pitam", kazao je mladi vezista nedavno.

Rosoneri pored Rangnikovih veza mogu da računaju na to da bi Soboslaja trebalo da privuku zagarantovani minuti u tako velikom klubu. Milan ponovo kreće od nule i trudiće se da napravi bazu mladih igrača za budućnost.
“Potrebno mi je da znam da ću imati određeni uticaj u klubu kada bih došao“, priznao je Rangnik pre nekoliko dana. “Da, bilo je razgovora sa Milanom, ali otkako je počela pandemija, sve je stalo. Treba razmišljati o drugim stvarima sada, ali i o tome da li je Ralf Rangnik pravi čovek za Milan i obrnuto“.

Soboslaju ugovor sa Salcburgom ističe 2022. i s te strane Austrijanci su mirni. Moći će da insistiraju na velikom obeštećenju. Pretpostavka je da Milan talentovanog Mađara ne bi mogao da dobije za manje od 20-25 miliona evra. 

Oko plate već ne bi bilo problema, ona bi bi bila u okvirima koje propisuje Ivan Gazidis...

Najnovije vesti


×