{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Smolov pobegao iz karantina zbog maloletne Jeljcinove unuke

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Ljubav valjda ne zna za godine?
Smolov pobegao iz karantina zbog maloletne Jeljcinove unuke

Pione Sisto je prvi “šmugnuo” iz Selte, a iz Viga je, suprotno zabranama španskih vlasti, sada odleteo i Fjodor Smolov. Doduše, imao je dobar, mada istovremeno i prilično bizarana razlog. Dobar, jer je njegova verenica slavila rođendan i razumemo da se zbog ljubavi čine i gluposti. Bizaran, jer je verenica 30-godišnjeg fudbalera slavila – punoletstvo?!

U pitanju je inače Marija Jumaševa, pazite sad, unuka nekadašnjeg ruskog predsednika Borisa Jeljlcina! Marijina majka Tatjana je inače bila šefica Jeljcinovog kabineta i prema nekim navodima baš je ona ubedila oca da za naslednika postavi bivšeg KGB agenta, možda ga znate pod imenom Vladimir Putin.

I ništa tu ne bi bilo sporno da Jumaševa ne slavi tek 18. rođendan?! Poređenja radi, prva supruga Smolova bila je TV prezenterka Viktorija Lopirejeva, koja je 2003. bila Mis Rusije. Nova supruga fudbalera tad je imala godinu dana.

Međutim, očigledno da ona ili već neko njen zna kako treba sa Smolovim, inače je on u Rusiji poznat kao plej-boj, pad je Fjodor, kad mu Selta nije odobrila zahtev da napusti Španiju jer to nije dozvoljavala ni uprava La Lige, seo u privatan avion i nestao.

Čega ga sigurno kazna, ali – sve za ljubav?

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×