{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Iako nije igrao protiv Barnlija, Pol Pogba je opet prva tema u ostrvskim medijima
Slon je u sobi

Hari Megvajer je bio očajan, Antoni Marsijal očigledno ne može da odmeni Markusa Rašforda na mestu centralnog napadača, sve je manje i onih koji veruju da je Ole Gunar Solskjer pravi izbor da podigne Mančester junajted, ali ako prelistate ostrvske medije, videćete da je u centru pažnje i ovog puta Pol Pogba, iako nekada najskuplji fudbaler u istoriji fudbala nije ni igrao u porazu od Barnlija.

Međutim, sa cenom od 105.000.000 evra Pogba bi morao da bude taj koji će na sebe da preuzme najveći deo odgovornosti. Ali šta vredi kad je 26-godišnji vezista zbog problema sa člankom ove sezone odigrao svega 520 minuta u Premijer ligi.

Dva puta se vraćao, dva puta obnavljao povredu. I opet će, uveren je Pol Skols, koji očigledno nema problem da kaže ono što sve veći broj navijača misli: da Pogba jednostavno želi da beži sa Old Traforda.
Ne mislim da je Pogba na putu povratka. A čak i da jeste, opet će kukati o nečem drugom i pokušavati da pronađe način da ne igra, da pronađe način da ode”, sasvim otvoreno će Skols.

Tvrdi da ne govori to zbog Pogbe već da bi pomogao Oleu Gunaru Solskjeru da se pripremi za naredne izazove.
Uporno pričamo o igračima koji nisu tu, ali i oni koji su bili tu su morali da budu dovoljni za Barnli. Bojim se da se u naredne tri do četiri nedelje niko od povređenih igrača neće vratiti. Maktomini neće skoro, Markus Rašford neće još tri meseca. Ovo što ima – to mu je. I nekako mora da ovima koji su tu vrati samopouzdanje. Čekaju ih neke veoma teške utakmice u narednim nedeljama”.

I tu se opet vraćamo na Pogbu, jer on je doveden da bi bio lider, a to nije. U klubu nisu srećni, sasvim je jasno da ni sam Pogba nije srećan.
Svi znaju da ambicije nijedne strane nisu ispunjene u poslednjim godinama. Hajde da budemo iskreni, hajde da pričamo o slonu u sobi. Treba da sačekamo leto i da vidimo da li je Pol u planovima Mančester junajteda i da li je Mančester junajted u Polovim planovima”, komentariše ceo slučaj Pogbin kontroverzni menadžer Mino Rajola, koji se obično oglašava samo kad nešto želi.

Sada mnogi misle da želi procenat od prodaje Pogbe nekom drugom klubu. Verovatno Realu iz Madrida, mada se i Juventus pominjao. Jer kako drugačije protumačiti Rajoline ranije reči da je Mančester junajted klub koji je “izgubio dodir sa realnošću” i klub koji bi “upropastio Maradonu, Pelea i Maldinija”?

Najgore od  svega je to što Rajola možda i jeste u pravu?

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×