{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tetovčani su prvobitno tražili odlaganje utakmice zbog obaveza u Evropi, ovoga puta to čine zbog izostanka čak šestorice igrača usled reprezentativnih obaveza
Škendija opet pomera meč?

Snovi o Evropi su prošlost, Škendijina realnost je - bar ove sezone - makedonski fudbal. Aktuelni šampion naših južnih komšija upisao je pre tri dana drugu pobedu u prvenstvu savladavši Škupi i nakon nešto lošijeg starta polako se vraća u sedlo. Junak Tetovčana bio je dvostruki strelac Besart Ibraimi koji je tako ušao u "klub 100" stigavši do magične cifre u dresu crveno-crnih.

Koliko je bio važan ovaj meč za Škendiju najbolje sedoče reči trenera Ćatipa Osmanija.
"Pobeda nad Škupijem bila je krucijalna. Bili smo umorni od evropskih utakmica, ali smo zasluženo trijumfovali. Strahovao sam kako ćemo igrati posle ispadanja od Rozenborga i da li će sve ići onako kako smo zamislili. Ipak, pokazali smo da je ispadanje iz Lige Evrope iza nas i da smo maksimalno koncentrisani na nastupe u domaćoj ligi", rekao je Osmani.

Škendija danas odmerava snage sa drugoligašem Kožuvom u šesnaestini finala kupa (16.15). Međutim, nije isključeno da meč bude odložen. Po drugi put. Prvobitno su Tetovčani tražili pomeranje utakmice zbog obaveza u Ligi Evrope, ovoga puta su to učinili zbog izostanka čak šestorice igrača usled reprezentativnih obaveza. Navodno se 12. septembar pominje kao novi mogući termin. Naravno, suvišno je pričati da je Škendija favorit, tako da ovde jedino dvojka dolazi u obzir. 

MAKEDONIJA - ŠESNAESTINA FINALA KUPA:

16.15: (10,50) Kožuv (6,00) Škendija (1,22)

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×