{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

SKANDAL! Mihu napao njegov igrač usred utakmice?!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 22
Neverovatne scene u Lećeu
SKANDAL! Mihu napao njegov igrač usred utakmice?!

Neverovatne scena na stadionu Via del Mareu u Lećeu gde je gostovala Bolonja.

Siniša Mihajlović je i ovoga puta sedeo na klupi Bolonje, a ni kriv, ni dužan je učestvovao u incidentu koji je šokirao Evropu.

Iako vidno narušenog zdravlja zvog višemesečne borbe sa leukemijom, teškim terapijama i sa posebnim merama koje su mu prepisali lekari, Siniša ne odustaje od fudbala i opet vodi treninge i utakmice Bolonje. Tako je i danas vodio meč u Lećeu.

Pred kraj prvog poluvremena došlo je do verbalnog i fizičkog obračuna Lećeovog veziste Tahcidisa i Bolonjinog vezista Garija Medela. Siniša Mihajlović je ušao u teren desetak metara da razdvoji dvojicu ratobornih fudbalera jer je Medel već imao žuti karton, a onda je usledila neverovatna reakcija Čileanca.

Poznat kao grub, prgav i prljav fudbaler, iskusni Medel je potom burno reagovao prema Mihajloviću, odgurnuo ga je i počeo je verbalni okršaj njih dvojice. Mihajlović se potom okrenuo prema klupi i podigao nekog od rezervnih igrača da se zagreje za ulazak u igri. Verbalni okršaj Mihajlovića i Medela se čak nastavio dok je utakmica trajala, a na poluvremenu je Čileanac prišao Srbinu i bilo je očigledno da svađa i dalje traje.

Šta je bilo u svlačionici, nije poznato, ali je Medel ostao u igri u drugom poluvremenu. 

 

Najnovije vesti


×