{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sjajna vest iz Italije: Mihajlović večeras na klupi Bolonje

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 13
Proslavljeni stručnjak napustio onokološku kliniku
Sjajna vest iz Italije: Mihajlović večeras na klupi Bolonje

Sjajne vesti stižu iz Italije!  Srpski stručnjak Siniša Mihajlović vodiće ekipu Bolonje na večerašnjem meču italijanske Serije A. Ovu vest plasirala je prestižna Gaezeta Delo Sport, uz konstataciju da se desio neverovatan, ali izuzetno lep događaj.

Legendarni srpski fudbaler prethodnih 40 dana proveo je u bolnici, gde je sprovodio intenzivne terpaije, pošto je oktriveno da boluje od akutne leukemije. Prema saznanjima Gazete Mihajlović je danas oko podneva napustio kliniku u bolonji gde se leči, i zaputio se ka Veroni.

On je već doputovao u hotel sa igračima, a večeras će biti na klupi. Na taj način Siniša Mihajlović je ispunio obećanje datoj ekipi. Kada je na konferenciji za medije saopštio da boluje od leukemije, rekao je da će sasvim sigurno voditi tim Bolonje u ovoj sezoni. Niko nije verovao da će se to desiti tako brzo.

Tokom meča sa Veronom, za koju će igrati Darko Lazović, Mihajlović će biti podvrgnut svim merama predrostrožnosti, jer se nalazi u delikatnoj zdravstvenoj situaciji. Prethodni period Mihajlović je praktično proveo u izolaciji, jer je bio usamljen na onokološkom odeljenju.

Mihajlović je 13. jula saopštio italijanskoj javnosti da ima leukemiju.
Imam leukemiju. Kada sam čuo vest, bio je to strašan udarac. Danima sam sedeo i plakao, ceo život mi je prolazio pred očima. Ovo nisu suze straha. Poštujem bolest, suočiću se s njom isturenih grudi, pogledaću je u oči, kao što sam to uvek u životu činio. Pobediću! Zbog moje porodice, moje dece i svih koji me vole“, rekao je tada Mihajlović.

Na dobrom putu je da to uradi.

Najnovije vesti


×