{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sindikat fudbalera: Predsednik FK Loznica pretio zbog snimka na kome se vređaju igrači i govori o kupovini utakmica

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 58
Mirko Poledica najavljuje tužbu
Sindikat fudbalera: Predsednik FK Loznica pretio zbog snimka na kome se vređaju igrači i govori o kupovini utakmica
Mirko Poledica

Snimak je visoko kvalitetan i sve se čuje prilično razgovetno. Nepoznati glas drži govor u svlačionici fudbalskog kluba Loznici. Između ostalog poručuje igračima i da bi situacija bila još gore od tadašnje da ljudi iz kluba nisu, citiramo, “kupili” tri utakmice. A potom kreće u razračunavanje sa igračima, izvesnom Vasketu kaže da je dobio 1.000 evra, a da na terenu ništa nije pokazao i potom kreće salva uvreda, urlika, izbacivanje iz svlačionice…

Snimak je sinoć objavio Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost ne želeći da otkriva o kom je klubu reč dok se budu sigurni da je on. Danas su međutim i to učinili nakon što je Vlastimir Lukić, prvi čovek srpskoligaša Loznice, navodno zvao člana porodice Mirka Poledice, predsednika Sindikata, da mu preti zbog objavljivanja snimka na fejsbuk stranici.

Poledica najavljuje da će odgovoriti tužbom.
Čovek koji je snimljen u priznanju nameštanja tri utakmice zove se Vlastimir Lukić i aktuelni je predsednik FK Loznica iz Loznice. Vlastimir Lukić je danas pozvao jednog bliskog člana moje porodice da joj objasni koliko je on opasan. Nažalost, nije bio dovoljno hrabar da pozove mene, uglavnom ti hrabri samo zovu osobe suprotnog pola a ona je nakon razgovora bila vidno uznemirena i uplašena. Kroz moj desetogodišnji rad u fudbalu prošlo je na desetine ‘Vlastimira Lukića’ i nikada nijedan nije mogao da me uplaši, niti će. Današnjem ‘opasnom’ Vlastimiru Lukiću javno obećavam da će biti krivično gonjen i da će veoma brzo biti bivši fudbalski funkcioner”, napisao je Poledica.

A šta je tačno rečeno na snimku? Kreće naizgled mirno, uz “usputno” priznanje krivičnog dela.
Hajde lepo da se pogledamo u oči. Ja nisam nijednog od ovih igrača doveo da se borimo za opstanak i da kupujem ja tri utakmice. Znate gde bismo bili sad da nismo mi završili utakmice. Ne bi nigde bili. Sad ćemo pojedinačno”, čuje se glas.

Jednom igraču pitanje: koliko smo ti dužni? Na odgovor da je jedna plata u pitanju idu uverenje: dobićeš ih. Ubrzo situacija eskalira.
Vaske, koliko sam ti ostao dužan. Pitam te koliko? Dobio si 1.000 evra na ruke. Još se čuvaš. E, sad ću ti sve reći u oči. Čuvaš se tamo u Smederevu, igraš ko p…a. Sad se isto čuvaš, ne ulaziš u duele”.

Kad Vaske pokuša da odgovori povici “prestani”, a onda i uvrede kako se može naslutiti po šumovima pokušaj da se fizički razračuna sa igračem uz neprestano ponavljanje: “Izađi napolje”. Fudbaler tada traži samo vreme da se obuje, ali baš i ne nailazi na razumevanje.
Bitango jedna! Znaš kad ćeš dobiti ispisnicu? Nikad! Kad vratiš pare, tad ćeš dobiti”.

Uostalom, poslušajte i sami.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×