{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sin Dekija Stankovića: Tata, ne bi bilo loše da kao trener osvojiš bar pola trofeja kao dok si bio igrač

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Mladi golman na stupcima Korijerea
Sin Dekija Stankovića: Tata, ne bi bilo loše da kao trener osvojiš bar pola trofeja kao dok si bio igrač

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)

Ovih dana, dok traje stanka u prvenstvima širom sveta, Dejan Stanković je pričljiv za italijanske medije. Ima i čega da se seća, proveo je deceniju i po u Seriji A, noseći dresove Lacija i Intera, bilo je u njegovim intervjuima podsećanja na slavne dane i prognoza budućnosti, a sad je vreme za reč naslednika.

Korijere delo sport je objavljuje i veliki intervju sa golmanom Nerazura, Filipom Stankovićem, sinom aktuelnog trenera Crvene zvezde, pod naslovom: „Tata je mnogo jak, sanjam da budem starter u Seriji A”.

List podseća da je Filip postao punoletan pre par nedelja i da još uvek ide u školu, koju kao i svi ostali đaci u Italiji, pohađa preko video-linka. Mlađi Stanković je podvukao da otac stalno insistira na poštovanju pravila, ali da je sve lakše otkako je sa porodicom u Milanu. Na pitanje šta bi poželeo Dejanu u trenerskoj karijeri, Filip je odgovorio:
„Da osvoji barem polovinu trofeja koje je podigao kao igrač. Ne bi bilo uopšte loše. Za mene bi bilo bajkovito da mi bude trener u Interu ali, moram da priznam, i iskustvo sa Konteom je veoma pozitivno”. 

Filip je još rekao da je bio veoma uzbuđen kada je pozvan u prvi tim i kada je dobio priliku da sedi na klupi sa Interovim igračima u Seriji A i da je njegov primarni cilj da debituje u Seriji A.
Za mene je Handanović uzor koji treba da sledim. Uz to on je iz Slovenije, kao moja mama. Samir mi na treninzima stalno ponavlja da treba raditi, raditi i samo raditi. Specijalne savete koje dobijam od njega ljubomorno čuvam za sebe”, dodao je mlađi Stanković.

PIŠE: Željko Pantelić

Najnovije vesti


×