{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Čolo tek gradi tim za budućnost
Simeone se ne zanosi zbog 3/3: Mnogo smo mladi, bili smo jači 2014.

Na vrhu tabele španske Primere sedi Atletiko Madrid. Ovu prvu kratku etapu pre prvenstvene pauze završio je sa sve tri pobede, jedini od svih klubova u ligi.

Možda navijačima rastu apetiti kod takvih situacija, ali trener Jorgandžija Dijego Simeone se zanosi posle tri od tri, već ističe da ovaj novi, rekonstruisani tim Atletika nije dovoljno dobar kao onaj koji je 2014. godine odneo titulu prvaka Španije.
Napravili smo idealni početak sezone, kao tada, ali to stvarno ne znači ništa. Onomad smo imali igrače kao što su Raul Garsija, Tijago i Gabi, a sadašnji moji igrači su veoma mladi. Imamo “klince” Tomasa Partija, Žoaa Feliksa, Tomasa Lemara, Renana Lodija, Saula Njigueza”, nabrojio je Simeone.

Da li zaista ne veruje da njegov tim može do titule ili samo skida pritisak sa ekipe, tek Simeone kaže da će pravi rezultati doći tek u budućnosti.
Osvojili smo ligu 2014. godine, ali moji tadašnji igrači su bili bolji od sadašnjih. Mi sada stvaramo tim na način da svaku utakmicu tretiramo kao da je finale”, rekao je Simeone.

Ipak, četiri boda više od Real Madrida i pet od Barselone posle samo tri odigrane utakmice – nije to za bacanje.

Foto: Reuters

 

 

×