{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Silvio Berluskoni: Moja Monca bi dobila ovaj Milan sa 3:0

/ Izvor: mozzartsport.com
Provocira nekadašnji gazda Rosonera...
Silvio Berluskoni: Moja Monca bi dobila ovaj Milan sa 3:0

Navijačima Milana svejedno nije lako ovih nekoliko sezona. I samo im je još nedostajao Silvio Berluskoni da počne da u šali provocira svoj nekadašnji klub. Klub koji je tokom trodecenijskog mandata doveo do ama baš svakog trofeja koji je mogao da osvoji. Klub koji više ne liči na sebe.

I ne libi se Berluskoni da to javno kaže. Mada se verovatno iz uloge klupskog gazda ne bi radovao sličnim opaskama. On je uostalom retko i morao da se brani žestokih kritika pošto je Milan za vreme njegove ere izgledao kao ozbiljan klub. Pa i njegova nova ljubav Monca, sada u Seriji C, izgleda kao ozbiljan projekat. Nije ni čudo kad je vodio Berluskoni i njegova desna ruka iz zlatnih dana na San Siru Adrijano Galijani, dok na klupi sedi Kristijan Broki.
Ako sutra pobedimo Leko biće to prvi put u istoriji Monce da sezonu otvorimo sa pet pobeda u nizu. Već sam pričao sa Milanovim predsednikom i predložio sam mu da organizujemo prijateljsku utakmicu. Mi bismo pobedili s 3:0 naravno. Svako ko je video Moncu u skorije vreme bio je oduševljen“, smeje se dobro raspoloženi Berluskoni.

Sa takvim liscem budite oprezni i kad se smeje. Pravi se da se šali, a uvek nešto smera. I ne bismo se ni najmanje iznenadili kad bi kroz koju godinu Monca zaigrala u Seriji A. Mada nije baš morao ovo da kaže u danu kada Milan igra gradski derbi sa Interom.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×