{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Setjen će spavati snom pravednika: Čekali smo ovakvu utakmicu

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 2
Mesi već 15 godina radi iste stvari, ocenio trener Barse
Setjen će spavati snom pravednika: Čekali smo ovakvu utakmicu

Najzad jedno veče, jedna utakmica posle koje će Kike Setjen zaspati snom pravednika. Barselona je deklasirala Eibar sa 5:0 u prvenstvu Španije i prikazala igru i izborila rezultat koji su se očekivali od iskusnog stručnjaka kada je dobio posao.

Setjen, ipak, smatra da igra protiv Eibara nije bila toliko bolja u odnosu na prošle utakmice, koliko je Barsa ovog puta koristila šanse koje je stvorila.
Čekali smo ovakvu utakmicu, u kojoj će stvari ići nama na ruku i u kojoj smo uradili ispravno sve što smo zamislili. U prethodnim mečevima nismo imali ovakvu završnicu, iako smo isto igrali dobro. Sada je sve bilo kako smo poželeli, sa tri gola do kraja prvog poluvremena. Ovaj trijumf će nam doneti mir u glavi pred naredne izazove“, ocenio je Setjen.

Meč sa Eibarom obeležio je Lionel Mesi, koji je kratki golgeterski post prekinuo tako što je večeras postigao – četiri gola.
Mesi radi ovakve stvari već 14-15 godina i nastaviće tako. On je naša garancija. Leo je uvek „prisutan“ na utakmicama, jer ako ne postiže golove, onda ih stvara asistencijama. Zato je najbolji na svetu, jer ume da reši stvari na terenu koje drugi ne mogu“, naglasio je Setjen.

Foto: Reuters

×