{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dogovor i objava pitanje dana, tvrde holandski mediji
Seržinjo Dest Bajernov za 25.000.000

Bajern i Seržinjo Dest (19) - više nisu sa prosta naklapanja, mladi Holanđanin američkog porekla vrlo verovatno biće prvo pojačanje nemačkog velikana u junu. Ozbiljni mediji iz zemlje lala danas pišu da dogovor još nije sklopljen, ali da će Ajaks "uskoro pristati na novu, pojačanu ponudu Bavaraca"

Algemen Dagbald piše kako su Kopljanici odbacili mogućnost da prava na Desta prodaju za 20.000.000 evra, ali dalje u tekstu crvenim podvlači da će na 5.000.000 evra veću sumu - pristati.  

Podsetimo, o tome smo već pisali - u Bajernu Jozuu Kimiha definitvno video kao zadnjeg veznog u budućnosti. Iz tog razloga Hansi Flik je tražio od uprave kluba da mu dovedu desnog beka za nastavak sezone. Odluka je pala da to bude Alvaro Odriozola iz Real Madrida, ali Španac je stigao u Minhen kao privremeno rešenje. Na leto će se, izvesno je, vratiti u domovinu, tako da su Nemci krenuli po trajno rešenje. I izgleda da su ga pronašli u ovom tinejdžeru.

Holanđani još pišu kako je Seržinjo Dest svoj prethodni slobodan dan iskoristio kako bi "skoknuo" do Minhena i pogledao utakmicu Bajern - Hofenhajm u DFB kupu, odnosno kako predstavnici kluba iz Minhena već nedeljama i mesecima uživo gledaju mladog beka na Amstredam areni.
"Očigledno je da Ajaks na leto očekuje novi restart. Igrači poput Onane, Taljafika, Zijeha i Donija van de Beka izvesno odlaze. Na taj spisak sada dodajemo i ime Seržinja Desta", stoji u zaključku teksta Algemen Dagbalda.  

Najnovije vesti


×