{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Javlja dobro obavšteni novinar Đanluka Di Marcio
Sergej se dogovorio sa Juventusom, čeka se Lacio!

Prošlog leta pratili smo višemesečnu sagu oko potencijalnog transfera Sergeja Milinkovića Savića. Svi klubovi top kategorije bili su povezivani sa snažnim srpskim vezistom, koji je imao sezonu iz snova u redovima Lacija. Gazda rimskog kluba Klaudio Lotito bio je vrlo tvrd u pregovorima, nije želeo da spusti obeštećenje od 100 miliona evra.

Sergej je ove sezone imao malih problema sa povredom, oscilirao u formi, ali je u finišu sezone ponovo demonstirao klasu. Uostalom, pogodio je u finalu Kupa protiv Atalante i doneo rimskom klubu trofej...

A sada sledi nova transfer vrteška. Poznati italijanski transfer novinar Đanluka Di Marcio objavio je danas vest o tome da je SMS blizu prelaska u Juventus. Još preciznije: prema njegovim informacijama sprski igrač je postigao dogovor sa direktorom Juventusa Fabijom Paratićijem o ličnim uslovima.

Naravno, to ne znači da su kockice transfera već složene. Naime, Juventus tek treba da izvrši presing na Lacio da konačnu pusti Sergeja u Torino. Di Marcio tvrdi da pregovori dve strane neće biti laki, ali...

Čini se da Juventus sada ima više aduta u rukavu. Pre svega Lotito teško da može da očekuje obeštećenje od 100 miliona evra. A kada Stara Dama nekog pikira, obično se to završi transferom.

Sergej Milinković Savić je pre sedam meseci produžio ugovor sa Laciom do 2023. godine. Rimski klub je na taj način dobio boljnu startnu poziciju u pregovorima sa zainteresovanim klubovima. Međutim, jasno je da je snažni Srbin dostigao zenit u dresu rimskog kluba. I da mu je potreban veći izazov, i borba za trofeje. A to Juventus može da mu ponudi. 

Najnovije vesti


×