{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Plata 3.000.000 evra godišnje
Sergej potpisuje novi ugovor: Otkupna klauzula 100.000.000 evra

Prošlo je još jedno leto, još jedan prelazni rok u kojem se mnogo pričalo i pisalo o Sergeju Milinkoviću-Saviću, a da se na kraju nije desilo ništa. Srpski reprezentativac je ostao u Laciju, najavljeno je da će dobiti novi ugovor, a kako sada stvari stoje, trebalo bi i da ga potpiše čim se vrati u Rim posle obaveza u državnom timu.

Nacrt novog ugovora je spreman, a kako piše rimsli list „Mesađero“, Sergej će produžiti vernost Nebeskoplavima do juna 2023. godine. Dobiće i povišicu plate, pošto će ubuduće zarađivati 3.000.000 evra godišnje.

Biće u ugovor uneti i brojni bonusi, za trofeje, za svaki gol i asistenciju, tako da bi Milinković-Savić mogao da izađe godišnje i na dosta više od ta tri miliona.

Bitna stavka novog ugovora će biti i otkupna klauzula. Ona će iznositi 100.000.000 evra, tako da će Klaudio Lotito, predsednik Lacija, imati vezane ruke u pregovorima, ako se pojavi klub spreman da plati toliku sumu za Sergeja.

Za srpskog fudbalera su ovog leta bili zainteresovani Mančester junajted, Inter, ranije i Juventus, PSŽ... Sergej je u Lacio došao 2015. godine iz Genka za sumu od 18.000.000 evra.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×