{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Vrlo nestabilni Dinamo Bukurešt ide na noge rivalu s kojim makar do sada ne maši NG partije
Sepsijeve X majstorije

Sedam utakmica, a šest remija... Ne biva to često u fudbalu, ali dešava se, o čemu najbolje govori skor Sepsija koji je do sada savladao jedin Krakoviju. Dinamo iz Bukurešta igrao je šareno, ali ne tako zanimljivo, budući da pet poraza, odnosno samo dve dobijene utakmice uz čak 15 primljenih golova o ovom timu ne govore ništa, sem da je reč o sastavu šuplje odbrane. Pazite, Sepsi je do sada primio svega pet golova, što je sasvim dovoljno za određene zaključke.

Ako gledamo s ove strane, Sepsi je svakako kvalitetniji. Dinamo će igrati na krilima pobede os 3:0 iz prošlog kola, ali kladilački ne treba zaboraviti nešto jako upečatljivo. Na ovaj par nikada nije omanula NG igra, a samo jednom se nije isplatilo odigrati 0-2 igru.

To kaže tradicija, koju Sepsi pobija sa čak četiri GG partije na proteklih pet utakmica. Reč je svakako o pomenutim učestalim remi ishodima tima koji je samo sa Vitorulom odigrao nešto zanimljivije, odnosno sa više golova, za konačnih 2:2, ili ako vam je tako jednostavnije za 1-X, jer moglo je ovde doći i 1-2, da Alžirac Rašid Buhena nije tresao gostujuću mrežu u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Rumunija 1 – 8. kolo  
20.00: (2,45) Sepsi (3,20) Din. Bukurešt (3,00)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×