{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Selta objasnila kako se radi u tišini: Fedor Smolov stigao u Vigo

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Zvezda ruskog fudbala do leta u Primeri
Selta objasnila kako se radi u tišini: Fedor Smolov stigao u Vigo

Potpuna tišina. Ni naznaka transfera. Ni da neko namigne. Selta je objasnila svima u ovom prelaznom roku kako se krije vest dok se posao ne završi.

A, onda je sevnulo iznenađenje: jedan od najboljih ruskih napadača Fjodor Smolov stigao je u Vigo! On će igrati za klub iz Galicije kao pozajmljeni fudbaler od moskovske Lokomotive, a pokušaće da pomogne nebeskoplavima da opstanu u ligi, što će biti ozbiljno teška misija ove sezone.

Smolov će ostati u Vigu do leta, a verovatno će njegov dalji ostanak u klubu zavisiti od toga da li će Selta izboriti opstanak u Primeri ili će se spustiti u niži rang.

Selta je na svom sajtu potvrdila dolazak Smolova.
Igrač dokazanih realizatorih sposobnosti, sa impresivnim brojem asistencija, sa bogatim iskustvom, talentom... Selta je pojačala svoj navalni red sa Fjodorom Smolovim, nekadašnjom zvezdom Krasnodara i jednim od sadašnjih lidera Lokomotive iz Moskve“, stoji pored ostalog u saopštenju Selte.

Ruski reprezentativac je tri puta zaredom bio biran za najboljeg igrača državnog prvenstva, od 2016. do 2018. godine. Dva puta je bio najbolji strelac lige (2016. i 2017.), a za Zbornaju je odigrao 39 mečeva i postigao 14 golova.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×