{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Milion evra i to je to
„Sedmica“ u šipražju
""

Zvanično je završena i zimska saga oko Đerara Deulofeua. Igrač kojeg su želeli Inter, Roma, Napoli, Sevilja i još neki klubovi je završio u Votfordu na pozajmici iz Barselone. Transfer je juče dogovoren, a danas i zvanično potvrđen. Na čudan način...

Deulofeu je zadužio Votfordovu „sedmicu“, a promocija je obavljena u prilično čudnom ambijentu. Španac je pozirao sa dresom u nekom šipražju?!

Na dovođenju Deulofeua u Votford je insistirao novi trener Havi Grasija koji je dobro upoznat sa kvalitetima mladog zemljaka. Votford je za pozajmicu do kraja sezone platio 1.000.000 evra i nema opciju da otkupu krilnog napadača. Plus je Špancu garantovana minutaža u novom klubu što mu je preko potrebno kako bi ostao u igri za mesto u reprezentaciji Španije na predstojećem Mundijalu.

Delufeu se vratio na Ostrvo gde je ranije bez većeg uspeha igrao za Everton, a karijeru je oživeo prošle sezone u Milanu i zahvaljujući sjajnoj polusezoni obezbedio povratnu kartu za Kataloniju. Ali posle dolazaka Dembelea i Kutinja je postalo jasno da za njega nema mesta u zvezdanom timu Barse. 

Najnovije vesti


×