{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Trener Partizana zadovoljan samo drugim poluvremenom protiv Vodojaže
Savo Milošević posle šestice u kupu: Đole to radi lagano

Oporavak u gružanskom kraju. Tako bi se mogao okarakterisati izlet Partizana ove srede. Tri dana posle šokantnog poraza od Voždovca crno-beli su na kratko skoknuli do Grošnice, u blizini Kraguejvca, i efikasnom partijom savladali Vodojažu (6:0) za plasman u osminu finala Kupa Srbije.

Ujedno obradovali navijače u Šumadiji i zvanično završili ciklus između dve reprezentativne pauze.
Profesionalno smo odigrali samo drugo poluvreme, ali o tome ću posebno pričati sa igračima. Što se tiče ekipe Vodojaže - sve čestitke. Veliki je uspeh za nju što je uopšte došla do ovog nivoa, da igra sa Partizanom. Nije to lako za jedno selo. Svaka čast“, pohvalio je domaćina Savo Milošević, a prenose Sportske sa lica mesta.

Trener Partizana posebno je oduševljen ambijentom u kome se igrala utakmica kupa. Sve čari fudbala mogle su da se vide ovog popodneva u Grošnici, pred oko 3.000 svedoka.
Uvek je lepo videti mesta u kojima je fudbalska utakmica praznik. Drago mi je što smo igrali upravo na ovom terenu, a ne nekom drugom i što smo omogućili ljudima ovde da vide Partizan. Partizan ima mnogo ljubitelja fudbala širom Srbije“.

U takvom ambijnetu odskočio je Đorđe Ivanović, strelac čak pet golova. Za uspomenu i dugo sećanje loptu sa ove utakmice poneo je kući, kao suvenir.
Od Đoleta se te stvari očekuju. Većina drugih igrača teško probija, teško se snalaze, Đole to radi lagano i zato ga imamo u ekipi. Moramo imati različite profile igrača koji rešavaju različite utakmice, danas je to bio Đole“.

Stručni štab crno-belih je Vodojaži suprotstavi kombinovani tim, bez reprezentzativaca, kao i najiskusnijih igrača. Novinare je interesovalo šta se dešava sa Bibrasom Nathom i Zoranom Tošićem koji se šepajući završili meč sa Voždovcem u nedelju veče.
„Trebalo bi da bude u redu, nije ništa ozbiljno. Natho je već sa reprezentacijom Izraela, Tošić je dobio dva-tri dana slobodno da to zaleči, posekotina je u pitanju, nije ništa ozbiljno. Srećom po nas, imamo tu reprezentativnu pauzu narednih deset dana, imaćemo vremena da ih oporavimo i spremimo za ono što nas čeka“.

Posle predaha, za desetak dana, Parni valjak nastavlja vožnju na tri staze: prvenstvo, kup i Liga Evrope.
Danas nije bio pravi parametar, ali smo u dosta utakmica ove sezone pokazali da imamo ozbiljnu igru i da imamo prostora za napredak, da može još bolje, stranci pogotovo, da se naviknu jedni na druge, na ekipu i ekipa na njih. Sigurno se nećemo zadovoljiti ovim“, dopunio je Savo Milošević, koji će sutra odvesti crno-bele na mini pripreme u Etno selu Stanišići, u blizini Bijeline, gde će ekspedicija osvajača Kupa Srbije ostati do nedelje.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Star sport, MN Press

Najnovije vesti


×