{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Saudijski mediji javljaju da je postignutu načelan dogovor
Sati dele Vladana Milojevića od Al Ahlija
Vladan Milojević

Vladan Milojević i Al Ahli imaju načelan dogovor oko dolaska doskorašnjeg trenera Crvene zvede u Džedu! Tako bar javljaju saudijski mediji koji navode da sati dele srpskog stratega od novog angažmana.

Vest je prva objavila novina Okaz, koja važi za jednu od uglednijih i liberalnijih u Saudijskoj Arabiji, mada naravno i ona naginje ka kraljevskoj porodici, pošto sasvim nezavistan mediji tamo teško da ćete i naći.

Kako bilo, Okaz tvrdi – a ostali mediji prenose – da samo neki sitni detalji treba da se reše pre no što Milojević i potpiše ugovor na godinu i po dana i tako obnovi saradnju sa Markom Marinom, koji je ove sezone iz Zvezde otišao u Al Ahli za 2.250.000 evra s tim da će deo ići Olimpijakosu, dok će na računu beogradskog kluba završiti oko 1.700.000. Sam Marin je potpisao ugovor do leta 2022. i u tom periodu će sve skupa zaraditi oko 5.000.000 dolara.

Koliko će Milojević zaraditi nije poznato, ali sigurno ne malo. S tim da ovde treba da se ogradimo, jer pojedini mediji navode da su pregovori ušli u završnu fazu, ali da nije još sve tako sigurno.

Ideja je svakako da baš Milojević na klupi tima iz Džege zameni Kristijana Grosa, nekadašnjeg trenera Grashopersa, Totenhema, Bazela, Štutgart i Jang Bojsa, koji je još 2012. otišao iz evropskog fudbala.

Al Ahli je trenutno na trećem mestu na tabeli saudijske Pro lige sa osam bodova zaostatka za Al Hilalom. U Azijskoj ligi šampiona osvojili su četiri boda iz prva dva meča u Grupi A.

(Foto: ©AFP)

 

×