{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sasuolo protresao Čizmu: Za trojicu igrača 27.500.000 evra!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Odlićan posao ekipe sa Mapei stadiona
no_image.png
""

Velikani u Italiji danas spavaju, ali je zato tržište na Čizmi poslednjeg dana prelaznog roka uzdrmao Sasuolo! Klub iz Ređo Emilije danas je potrošio 27.500.000 evra za trojicu igrača, a u pitanju su Kuma Babakar, Pol Lirola i Andrea Pinamonti.

Dosadašnji napadač Fjorentine Kuma Babakar je bio preskup Kristal Palas, ali su čelnici Sasuola pronašli način da postignu dogovor sa Violom.

Senegalac je plaćen 9.000.000 evra, plus 3.000.000 evra bonusa, a na Artemio Franki je u drugom smeru otišao Dijego Falćineli. Fjorentina ima pravo da na kraju sezone otkupi Falćinelija za 8.000.000 evra.

Druga pridošlica na Mapei stadion je mladi Španac Pol Liroa. U pitanju je desni bek, kojeg je Juventus doveo iz Espanjola sa nepunih 18 godina, a prošlog leta ga je poslao na dvogodišnju pozajmicu u Sasuolo. Crno-zeleni su Juventusu za transfer platili obeštećenje od 7.500.000 evra.

Tu nije kraj, Sasuolo je u svoje redove doveo i supertalentovanog napadača Intera, Andreu Pinamontija, koji je Nerazurima plaćen 5.500.000 evra, a kompletna visina transfera bi uz bonuse mogla da dostigne i cifru od 8.000.000 evropskih novčanica.

Čini se da je klub iz Ređo Emilije odradio odličan posao, pošto je angažovao jednog iskusnog napadača i dvojicu velikih potencijala, koji bi uskoro mogli višestruko da mu se isplate.

(FOTO: Tviter)

Najnovije vesti


×