{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Mislim da će ova utakmica biti prelomna za njegovu sezonu“, kaže trener Plavaca
Sari se odljutio: Kepa je pravi čovek
Mauricio Sari

Utakmica hlađenja pa povratak na gol za Kepu Arizabalagu. I to u velikom stilu. 

Trener Čelsija Mauricio Sari se relativno brzo odljutio posle incidenta na Vembliju kada je Španac odbio zamenu u finalu Liga kupa sa Mančester Sitijem, a najskuplji golman sveta pokazao je danas da je značajan za Plavce.
"Kepa je pravi čovek. Razumeo je kakvu je grešku napravio i reagovao na pravi način. Zadovoljan sam i sa Vilijem Kabaljerom, važno je da se golmani slažu posebno za harmoniju u svlačionici. Mislim da će ova utakmica biti prelomna za Kepinu sezonu i da ćemo ga gledati u najboljem izdanju do kraja", ocenio je Sari.

Teže nego što se očekivalo Plavci su savladali nejaki Fulam (2:1).
"Igrali smo dobro samo 60 minuta. Trebalo je da na vreme 'ubijemo' utakmicu. Nismo u poslednjih 20-25 minuta pošteno zapretili rivalu, jer smo bili umorni i fizički i psihički posle 120 minuta igre sa Građanima i 90 sa Totenhemom. Ali sam zaista zadovolan kako smo igrali 60 minuta i što smo pobedili." 

Pohvale trenera idu i na račun Gonzala Iguaina.
"Gonzalo je odigrao dobru utakmicu. Mislim da u ovom trenutku nije još u vrhu, ali se popravlja. Nadam se da će za nekoliko nedelja dospeti u top formu", zaključio je Mauricio Sari.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×