{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šaponjić jedini bez minuta u Atletiku: Nije mu lako, ali njegovo vreme će doći

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Menadžer Miha Mlakar o slučaju srpskog napadača
no_image.png

Rezervni golman Antonio Adan odigrao je 24 minuta, upola manje 19-godišnje desno krilo Rodrigo Rikelme. Samo još Ivan Šaponjić nije dobio ni minut od Dijega Simeona da bar pokuša da navijačima pokaže zašto ga je mimo svih očekivanja Atletiko ovog leta doveo iz Benfike.

Portugalski mediji pisali su i da je razlog bio taj što je menadžer Miho Mlakar prilikom pregovora o produžetku saradnje sa Janom Oblakom insistirao da Madriđani angažuju i 22-godišnjeg napadača. Na pripremama je čak i imao neke solidne role, ali u konkurenciji Dijega Koste i Alvara Morate jednostavno nije mogao do šanse.

A šta o tome sada kaže Mlakar?
Šaponjić je veoma talentovan momak, vredno radi svakog dana i čeka da dođe prilika. Siguran sam da će je i biti i da će pokazati Atletikovim navijačima da zaslužuje da nosi ovaj dres. Teško mu je, jer jedini u celom timu nije dobio ni minut da demonstrira želju da obraduje publiku. Jednostavno, nije dobio šansu. Ali tek je stigao u novi klub, mora vredno da radi i njegovo vreme će doći“, optimista je Mlakar.

Uostalom, ni Oblaku nije u Madridu sve teklo kao po loju kad je tek stigao. I on je morao da čeka svoj trenutak.
Da, to je istina, ali svaki igrač ima svoj put. Samo je bitno da se boriš i da zgrabiš priliku kad se ukaže. Oblak je to već uradio i sada je najbolji golman na svetu i prilično sam siguran da će i Šaponjić imati opcije samo kad dobije šansu“.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×