{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Santos vs Kruzeiro, kreće bitka za Evandra

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Brazilac na ceni, iako uskoro proslavlja 34. rođendan
Santos vs Kruzeiro, kreće bitka za Evandra

Nekadašnji vezista Crvene zveze Evandro Gebel nije se na početku sezone najbolje snašao u Santosu, sa kojim je u julu prošle godine potpisao jednogodišnji ugovor, ali tamošnji mediji pišu da bi mogao da dobije novu šansu kod Žezualda Fereire, pa su čenici kluba rešili da mu ponude novi ugovor.

Ipak, planove bi mogao da im pokvari Krizeiro, koji je zainteresovan za iskusnog vezistu i pokušaće da iskoristi to što će uskoro postati slobodan igrač. Evandro je cenjen u svojoj zemlji, igrao je za mnoge brazulske klubove, a posle Crvene zvezde nosio je dres Porta i Hala, što mu je značajno podiglo reputaciju. Pored toga, može da odgovori na više mesta u srcu manevra.

Trener Kruzeira Enderson Moreira vidi Evandra kao deo dugoročnog projekta u klubu. Sviđaju mu se karakteristike samog igrača i Evandro predstavlja jedan od njegovih prioreiteta ovog leta. Ipak, Kruzeiro će morati da uloži dodatne napore, pošto je sa druge strne Santos, uvek ozbiljan pregovarač.

Evandro je ponikao u Atletiko Paranenseum a potom je nosio dres Gojasa, Palmeirasa, Votorije, Desportivo Brazila, a između Crvene zvezde i Porta, igrao je sa dosta uspeha u Estorilu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×