{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Po onome što se moglo videti na današnjem treningu, stameni vezista sa Obale Slonovače ne odstupa previše od ostatka ekipe
no_image.png

Potvrda vesti koje su najavljene pre nekoliko nedelja. Veliko zimsko pojačanje Crvene zvezde, Seku Sanogo, zajedno sa ostatkom tima započeo je danas treninge pod nadzorom šefa struke Dejana Stankovića i njegovih pomoćnika.

Sanogo se tokom pauze uslovljene pandemijom virusa korona u potpunosti oporavio od povrede koju je zadobio u Antaliji i deluje da je potpuno spreman za napore koje ekipe očekuju u predstojećem periodu. Crveno-beli su danas zvanično započeli pripreme za nastavak sezone, čiji termin još uvek nije zvanično utvrđen, ali se očekuje da će startovati krajem meseca.

Po onome što se moglo videti na današnjem treningu, stameni vezista sa Obale Slonovače ne odstupa previše od ostatka ekipe. Radio je u svojoj grupi i deluje da je u dobroj meri uspeo da sačuva fizičku kondiciju i kilažu. Naravno, jasno je da se ne sme previše žuriti sa njegovim povratkom na teren, jer će on ekipi Dejana Stankovića biti najpotrebniji onda kada se budu igrale evropske kvalifikacije.

Sanogo je u Crvenu zvezdu stigao u krajem januara na jednogodišnju pozajmicu iz Al Itihada, ali se povredio na samom startu priprema u turskom Beleku.

Foto: Screen shot

Najnovije vesti


×