{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Lider gostuje Lucernu
Sankt Galen na teškom ispitu

U 22. kolu švajcarskog šampionata gledaćemo obračun između Lucerna i Sankt Galena, dve ekipe koje u dosadašnjem delu sezone igraju dobro, ali pre svega dve ekipe koje u poslednje vreme gotovo redovno pobeđuju. Zato će favorizovani Sankt Galen biti na teškom ispitu u nedelju od 16 časova.

Sankt Galen je ekipa koja ove sezone ima potencijal da se „potuče“ za sam vrh tabele, pa će Jang Bojsi u Zelenima imati velikog takmaca za titulu do kraja sezone.

Postoji čudna tradicija koja zapravo ide naruku Sankt Galenu, a to je da je u pet od poslednjih sedam međusobnih duela protiv Lucerna zapravo slavio gost. Ali druga tradicija nikako ne ide naruku gostima, a to je činjenica da je Lucern pobedio na 10 od poslednjih 11 međusobnih utakmica protiv Sankt Galena.

Galenu odgovara što je dobio poslednji obračun ova dva tima, 1. decembra 2019. godine, a tada je bilo 4:1. Ovakvom rezultatu se nada Sankt Galen.

Obično ova dva tima igraju efikasne mečeve. Dovoljno je reći da je na sedam od poslednjih devet međusobnih duela ovih timova bilo tri ili više golova, pa bazirano na tome možete da odigrate 3+ na ovoj utakmici ako želite da izbegnete klađenje na konačan rezultat ovog tesnog obračuna.

Mora se istaći da se veće šanse za pobedu gledajući po kvalitetu daju Sankt Galenu, ali i da je ovaj tim u poslednjoj deceniji samo pet puta slavio u gostima protiv Lucerna.

ŠVAJCARSKA 1 - 22. KOLO

Subota
Bazel - Tun 0:1 (0:0)
Sion - Ksamaks 1:2 (0:1)

Nedelja
16.00: (3,25) Lucern (3,45) Sankt Galen (2,20)
16.00: (4,10) Lugano (3,50) Jang Bojs (1,90)
16.00: (1,80) Servet (3,60) Cirih (4,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen

Najnovije vesti


×