{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sančez i Inter – čekaju se ponedeljak i dogovor za platu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Svi su izgledi da će Čileanac biti novo bombastično pojačanje Nerazura
Sančez i Inter – čekaju se ponedeljak i dogovor za platu

Najavljivao se utorak za nama kao dan kada bi Aleksis Sančez mogao da obavi lekarske preglede i završi transfer u Inter. Taj dan je prošao, ništa se nije dogodilo. A, nije ni bilo realno.

Izglednije je da to bude sedmica u dolasku. Sa više adresa, pogotovo iz milanske štampe, ali i od pouzdanog transfer gurua Đanluke di Marcija, stižu informacije vezane za pregovore u trouglu Junajted – Sančez – Inter. Veliki napredak postignut je u pronalaženju zajedničkog rešenja, ali se i dalje traži sporazum oko gorućeg pitanja – plate.

INTER OSVAJA SERIJU A - KVOTA 5,00

Aleksis Sančez u Junajtedu imat 25.000.000 evra bruto primanja, odnosno 12.500.000 neto. Prvo pero italijanskog Skaja tvrdi da je Inter spreman da za Sančezovu platu izdvoji maksimum 5.000.000 evra, ali da Junajted insistira na tome da Nerazuri ipak pokriju makar 6.000.000 evra od pomenute sume, dok bi ostatak plaćao upravo klub sa Old Traforda. Opet, s nekih drugih adresa stižu saznanja da je ta prepreka nešto labavija – da bi Inter izdvojio maksimalno četiri miliona, a da Junajted traži da se ide bar još milion više.

Pominje se čak da bi Aleksis Sančez mogao da bude prisutan na stadionu Đuzepe Meaca u ponedeljak uveče, kada Inter otvara svoj napad na Skudeto protiv Lećea. Bio bi to ogroman korak napred ka realizaciji transfera. Podsetimo, Čileanac je već pričao s Edom Vudvordom i Ole Gunarom Solskjerom i poručio im da želi u Inter. Junajted nema ništa protiv, ali neki uslovi moraju da se ispune. A, oni su najviše vezani za njegovu astronomsku platu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×