{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Međusobno su ih pratili redovni GG4+ ishodi, a presedan je stigao na poslednjem martovskom odmeravanju zabeleženom s minimalcem Nasional Potosija
San Hoze igra s neprijatnim uspomenama

Veliko je pitanje koliko San Hoze može lagodno da se prošeta kroz treće kolo preko možda i potcenjenog Nasional Potosija koji je u prvom prvenstvenom meču tukao Destrojerse sa 0:2. U martu ih je ovaj klub u 14. kolu Aperture sa gostujuće trave ispratio uz minimalni poraz 1:0. Šta tu nije bilo dovoljno? E, pa ako ćemo pravo, pali su tada mnogi tiketi sa GG4+ igrama koje su ovaj par pratile od marta prošle godine, pa sve do tog momenta.

Inače, San Hoze nije kod kuće dobio Nasional Potosi još od novembra 2017. godine, a ono što ih sada teši odnosi se na jako uspešnu seriju utakmica u kojima igraju u ulozi domaćina. Bitna za ovu priču je vrlo interesantna aprilska partija u petom kolu Kopa Libertadores u kom je pred njima pao urugvajski Penjarol. Otežavajuća stvar za gostujući Nasional Potosi odnosi se na samo dve pobede u gostima još od maja ove godine.

To su činjenice, a što se tiče fudbalske spreme, te ako bi samo na osnovu nje merili snage timova, vredi reći da je San Hoze ipak tehnički spremnija ekipa. Ne pomogne li im to sada, naravno uz sve čari domaćeg terena, biće da im se baš ne da sa Nasional Potosijem.

BOLIVIJA, KLAUSURA – 3. KOLO

Četvrtak
01.30: (1,70) San Hoze Bolivar (3,70) Nasional Potosi (4,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×