{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Argentinac postavlja uslove oko produžetka saradnje
no_image.png
""

Uprkos činjenici da ima još godinu dana ugovora sa Seviljom, argentinski stručnjak Horhe Sampaoli započeo je pregovore o produžetku saradnje sa Andalužanima, posle nagađanja da ga želi nekoliko velikih evropskoh klubova, pre svih Barselona.

Marka međutim prenosi da iskusni trener ima nekoliko zahteva u pregovorima sa Seviljom, a jedan od najvažnijih je da oteraju Brazilca Paula Enrikea Gansa.

Sampaoli bi, prema informacijama iz Španije, da započne novi ambiciozan projekat koji ne podrazumeva samo plasman u Ligu šampiona, već borbu za titulu prvaka Španije. On želi garancije da će klub nastaviti da ozbiljno investira u pojačanja, ali i da će treneru pružiti mogućnost da sam bira fudbalere koje će dovoditi u godinama koje slede.

Na dovođenje Gansa iz Sao Paula Argentinac nije uticao niti ga je puštao da igra proteklih meseci, tvrdi Marka, iako brazilski mediji potenciraju da je prošlog leta baš Sampaoli tražio da mu dovedu ovog fudbalera u Sevilju da oko njega gradi igru. 

Bilo kako bilo, teško da za nekada talentovanog Karioku ima mesta u Sevilji, a trener ga sada koristi kako bi ucenio klub. Može mu se, dobri rezultati koje je postigao omogućili su mu da diktira uslove, a u celoj priči najlošije prolazi Ganso koji mora da traži novi klub.

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×