{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ima i konkurenciju
Šalke zove Jovetića
Stevan Jovetić

Monako je Šalkeu uzeo Nalda, Nemci bi zauzvrat Stevana Jovetića. I platili bi naravno, pošto su im golovi više nego neophodni ovih dana. Samo 20 pogodaka na 17 utakmica glavni su razlog loših rezultata ekipe Domenika Tedeska. U Gelzenkirhenu su procenili da bi Stevan Jovetić mogao da pomogne, kad već zbog povreda nisu mogli Mark Ut, Gvido Burgštaler i Bril Embolo.

Istu muku doduše ove jeseni je imao i Jovetić. Zadnja loža mu je napravila pakao od polusezone. Samo četiri ligaške utakmice i jedan gol uz ime 29-godišnjeg Crnogorca. Ipak, stručni štab Šalkea veruje da je to samo prolazna kriza. Bild piše da je Šalke i dalje zainteresovan za Jovetića.

Teško da bi mogli baš da ga otkupe od Monaka, pa se piše o pozajmici, jer bi tako Šalkeu ostao budžet da dovede jednog štopera što mu je drugi prioritet u januarskom prelaznom roku. Navodi se i da će Šalke imati konkurenciju, pošto i Sevilja razmatra opciju da Jovetića vrati na “Sančez Pishuan“ umesto Luisa Murijela, koji je otišao u Fjorentinu. Murijela je inače hteo i Šalke, ali je odbijen.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×