{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ozbiljna akcija nemačkog kluba...
Šalke poslao 25.000.000 za Milika

Milan se nije usrećio sa Poljakom u špicu (Kšištof Pjontek), ali ipak želi da pokuša sa još jednim. O namerama Rosonera da na leto kupe Arkadijuša Milika (26) italijanski mediji pišu već nedeljama, međutim imaće sedmostruki šampion Evrope opasnu konkurenciju iz Nemačke. I to je novost u celoj priči. 

Šalke je navodno poslao ponudu tešku 25.000.000 evra da testira raspoloženje Aurelija de Laurentisa. To verovatno nije cifra na koju bi Napolitanci pristali, ali izvesno jeda neće dobiti ni 35.000.000 evra, što je cena koju su stavili pred čelnike Milana.

Nemci su svesni situacije u kojoj se Napoli nalazi. Miliku ugovor ističe na leto 2021, a kako ovog leta već gube Drisa Mertensa bez obeštećenja, sličan epilog sa Poljakom ne bi smeli da dozvole sebi, jer to bi bio ozbiljan udar na klupsku kasu.

Na sve to, kriza izazvana koronavirusom značajno obara cene igrača...

Šalke kuburi s napadačima i pored sasvim pristojne sezone. Svi njihovi navalni igrači, računajući i krilne, postigli su do prekida prvenstva svega osam golova. Jasno je, dakle, da tim iz Gelzenkirhena vapi za rasnim golgeterom.

A pred Milikom je lep primer Patrika Šika. Čim je stigao u Bundesligu - preporodio se. 

Najnovije vesti


×