{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Salihamidžić upozorava: Nema potcenjivanja, u Beogradu je vrlo vruća astmosfera! Nojer se raduje gostovanjima

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 22
O grupi u Ligi šampion govorili i Tomas Miler i Džošua Kimih
Salihamidžić upozorava: Nema potcenjivanja, u Beogradu je vrlo vruća astmosfera! Nojer se raduje gostovanjima

Crvena zvezda će ove sezone igrati u Ligi šampiona zajedno sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom. Već ste imali prilike da čitate inicijalne reakcije oko grupe, a sada su se pojavile i nove reakcije iz redova Bajerna iz Minhena vezano za grupu u Ligi šampiona.

Sportski direktor Bajerna, Hasan Salihamidžić, upozorio je sve u svom klubu da ne smeju potceniti protivnike, posebno gostovanja Crvenoj zvezdi i Olimpijakosu.
"Bilo bi dobro za nas da ne potcenjujemo nijedan tim. Posebno utakmice u Pireju u Beogradu. Susrešćemo se ne samo sa supermotivisanim protivnikom, već i sa veoma, veoma vrućom publikom", rekao je Salihamidžić i očigledno zna o čemu govori.

Svoje viđenje izneo je i sjajni golman Manuel Nojer.
"Iako su Olimpijakos i Crvena zvezda snažne ekipe, verujem da će u trci za prva dva mesta biti Totenhem i mi. Sparsi imaju jako dobar tim, a to su i pokazali prošle sezone. Radujem se i utakmicama protiv preostala dva tima, sigurno će na gostovanjima biti sjajna atmosfera", rekao je čuvar mreže Bajerna.

Džošua Kimih je bio kratak.
"Protiv Totenhema, prošlogodišnjeg finaliste, imamo dobru šansu da pokažemo da smo dostojni najvećeg nivoa internacionalnog fudbala", rekao je Kimih.

Tomas Miler takođe čeka duel s Totenhemom.
"Lično nisam nikada igrao protiv Totenhema, to je veoma interesantan protivnik. Biće to dva uzbudljiva meča protiv prošlogišnjeg finaliste. Ali na kraju svega naš cilj je da budemo prvi u grupi", rekao je Miler.

FOTO: MN Press

×