{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Salcburg ostaje bez kompletnog napada! Tri premijerligaša hoće najboljeg asistenta Bikova

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Cena ne bi trebalo da bude velika
Salcburg ostaje bez kompletnog napada! Tri premijerligaša hoće najboljeg asistenta Bikova

Momci iz Red Bul Salcburga su zaludeli Evropu.

Takumi Minamino je već prešao u Liverpul, Erlinga Halanda juri pola Evrope, a za trećeg člana napadačakog trilinga se interesuju tri premijerligaša.

Hvang Hi Čan je napadač iz Južne Koreje koji je uglavnom ove sezone bio član napadačkog trilinga sa Minaminom i Halandom. Mada je dosta igrao i drugi je strelac ekipe, Afrikanac Patson Daka koji je u jačim mečevima uglavnom ulazi sa klupe.

Hvang ima 23 godine i ove sezone je 22 meča postigao devet golova uz čak 14 asistencija po čemu je najbolji asistent ekipe. Salcburg ga je skautirao i doveo kada je imao 18 godina, polako se probijao u tim, bio na pozajmicama u filijali Liferingu i nemačkom Hamburgeru da bi se letos vratio i prikazao raskošan talenat.

Ima ugovor do 2021. godine i ako ga ne produži, sledeći januar ili naredno leto su poslednja šansa da Salacburg zaradi na njemu. Zainteresovanih klubova ima. To su Arsenal, Vulverhempton i Kristal Palas, a cena mu je oko 20.000.000 evra. Toliko navodno iznosi njegova otkupna klauzula. Što je prilično jeftino s obzirom na na sav marektinški potencijal koji donosi na tržištu Dalekog istoka.

Vulverhempton je prema poslednjim informacijama najuporniji i čak je spreman da sada kupi Hvanga i da ga do kraja sezone ostavi u Austriji na pozajmici.  

(FOTO: reuters)

 

 

 

Najnovije vesti


×