{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sadikov gol na Old Trafordu plaća 6,00, Nathov 9,00; Rašford ne daje - 1,72

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Pogledajte šta je kladionica MOZZART pripremila u "specijalnoj kuhinji"...
Sadikov gol na Old Trafordu plaća 6,00, Nathov 9,00; Rašford ne daje - 1,72

Partizan je izgubio prvi meč od Mančester Junajteda u Beogradu, ali ostavio je vrlo dobar utisak. Dovoljno dobar da domaća javnost, a pre svega navijači crno-belih, s puno optimizmaiščekuju večerašnji okršaj na Old Trafordu. 

Pa ko veruje u povoljan ishod, ili golove srpskog osvajača kupa, moći će to lepo da naplati kroz specijal koji je pripremila kladionica MOZZART. Kao po običaju kada su velike evropske takmice u pitanju, pored osnovnih igara, tu je pregršt zanimljivih u pomenutom specijalu.

Recimo, lepo biste mogli da zaradite ukoliko Partizan večeras postigne gol (ili dva), a vi pogodite strelca. Primera radi, kvota da će Umar Sadik postići pogodak iznosi 6,00. Na Sumu je nešto jača - 7.00, na Tošića i Natha čak 9,00.

Ozbiljan novac mogli biste da inkasirate ukoliko crno-beli naprave iznenađenje i pobede, a vi, recimo, odigrate kombinaciju "Partizan pobeđuje i Asano postiže pogodak". Naravno, sve pod uslovom da radost crno-belima donose baš Japanac.

Izazovan bi mogao da bude i tip "Rašford ne daje gol", imajući u vidu da engleski mediji ne najavljuju engleskog reprezentativca u startnoj postavi, a kvota iznosi lepih 1,72...

  

Ovo iznad vas samo je deo onoga što MOZZART nudi u ovom specijalu.

Kompeltnu ponudu potražite OVDE.

Najnovije vesti


×