{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Ujutru ustanem i nemam predstavu šta da radim tokom dana", kaže El Gazi
no_image.png

Gotovo ceo život živiš u istom ritmu, po šablonu, iskakanja ima vrlo malo. Čak je i redovni godišnji odmor delom unapred iscrtan.

Sada, kada nema ni utakmica, ni treninga, gotovo ničeg van četiri kućna zida, većina fudbalera ne zna šta da radi sa toliko slobodnog vremena.

Jedan od njih je Anvar El Gazi, fudbaler Aston Vile, koji priznaje da bukvalno ne zna šta će od samog sebe u ovim karantinskim danima.
Treninzi su suspendovani do sledeće srede, a onda ćemo početi da radimo u malim grupama. A, do tada moramo da budemo u kućama. Stvarno je osećaj mnogo čudan. Najčudnije je od svega što tek sada shvatam da ne poznajem život van fudbala“, rekao je El Gazi.

Pogledajte kvote na derbi lige Nikaragve

Objasnio je holandskim medijima kakva mu je rutina gotovo otkad zna za sebe.
Obično ujutru ustanem, pa se spremim za trening, onda idu pripreme za utakmicu. Imaš potpuni fokus na svoj posao, spremaš se za utakmicu tokom cele nedelje“.

Sada je sve drugačije...
Sada kada ustanem uradim džoging ili neke vežbe u bašti. Ali, ujutru kada ustanem, nemam predstavu šta da radim tokom dana. Ne znam šta ću sa sobom. To mi je jasno govori da je fudbal ceo moj život“, objasnio je El Gazi.

Kako sada stvari izgledaju, načekaće se Holanđanin utakmica i pravih treninga sa ekipom.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×