{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Barsa stavlja Francuza na transfer listu
Sad ni Grizman ne valja

Barselona jede igrače! Sažvaće ih kao parče nekog užeglog mesa i onda ih ispljune uz namršteni izgled lica. Mnogi od onih na koje se kladila, koje je skupo platila, ispostavili su se kao nedovoljno ukusni za katalonskog giganta.

Mala armija je prošla kroz Nou Kamp u poslednjih šest-sedam godina. A, Barsa igra sve lošije. Nije ni senka onog tima kada su iza Mesija dirigovali sredinom terena Ćavi i Inijesta. Ili makar kada je i Nejmar bio tu.

Poslednja vest glasi: ne valja ni Antoan Grizman! Francuz zbog kojeg je Barsa zaratila sa Atletikom iz Madrida, zbog koje su prštala saopštenja, na kraju i tužbe, posle pola godine je procenjen kao – promašena investicija.

List Sport danas donosi vest: Grizman je stavljen na transfer listu! Doveden je za 120.000.000 evra, ali zaista, nije ni senka igrača koji je dominirao u dresu Jorgandžija prethodnih godina. Malo golova, malo asistencija i konstantan osećaj da se Francuz plaši i Mesijeve senke. Da ne može da se opusti i oslobodi.

U svlačionici se, navodno, već razvilo mišljenje da od Grizmana u timu ništa ne zavisi. Igrao ili ne, to se u rezultatu neće videti. I zato su čelnici kluba odlučili da ga prodaju na leto. Kada god da se letnja pijaca otvori...

Cena, kako pišu Španci, biće 100.000.000 evra, a zainteresovanih ima: Mančester junajted, PSŽ, Čelsi, Arsenal... Lako će se pronaći novi klub za Grizmana, a Barseloni su potrebne pare. Pauza zbog virusa korona će dobro uzdrmati Katalonce, kao uostalom i sve klubove sveta, dok je, s druge strane, potrebno i skupiti novac za Nejmara.

Poslednje vesti iz Francuske govore da je PSŽ spreman ovog leta da proda Nejmara i da on načelno već ima dogovor sa Barselonom. Opcija B je i da dođe do razmene, uz doplatu: da Francuz ide u Pariz, a Brazilac u Kataloniju.

Barselona poslednjih godina baš ne zna gde udara...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×